AND IF YOU DON’T KNOW, NOW YOU KNOW.

We, Sten en Sammy, zijn in 2016 begonnen met de hulp van een paar vrienden. Veel vrienden, eigenlijk. En sinds die tijd maken we lange dagen om ze wat liefde terug te geven. Onze filosofie is best simpel. We zijn verliefd op geweldig eten. De sappigste sapjes. Onze vibe is mellow urban. Met in de hoofdrol vooral de hip-hop van gisteren en eergisteren. En dat alles bieden we met onze toegewijde stilo van gulle gastvrijheid. Fo real!

Btw: Moak hebben we van Mokum, Amsterdam dus.

ZODAT JE HET WEET: WE HEBBEN OOK VEGANISTISCHE OPTIES (ALLEEN GEEN GLUTEN VRIJ).

AND IF YOU DON’T KNOW, NOW YOU KNOW.

We, Sten and Sammy started out in 2016 with the help of some friends. And we’ve been puttin’ in the work every day to show ‘m some love in return. Our philosophy is pretty simple. We’re in love with great food. The juiciest juices. Our vibe is mellow urban. Featuring mostly throwback hip-hop. And we’re offering it all with our dedicated brand of generous hospitality. Fo real! Btw, Moak refers to Mokum, slang for Amsterdam.

ZODAT JE HET WEET: WE HEBBEN OOK VEGANISTISCHE OPTIES (ALLEEN GEEN GLUTEN VRIJ)

INSTA

WHAT WE USE

PANCAKES & MIX

Als we pannenkoek zeggen, bedoelen we de soort die pas wordt gemaakt als je ‘m bestelt, is gebakken met de hand en met stapels liefde. Onze 100% biologische pannenkoekenmix van tarwebloem is made in Made. Met het Brabantse vakmanschap van een vader en z’n zoon.

Dit feelgoodverhaal geeft je nog een beter gevoel als je weet dat in hun speciale mix meer van de voedingsstoffen, vezels en vitamines behouden blijven.

OAT MILK

Koemelk, boe. We proberen de hoeveelheid koemelk te reduceren. Bij ons alleen havermelk voor je koffie. Dus geniet, zonder je zorgen te hoeven maken om dat heerlijke buikje van je.

THEM LIL THINGS

Plastic rietjes zuigen. We geven om jou, onszelf en onze toekomstige baby boys en girls. Daarom gebruiken we alleen biologisch afbreekbare rietjes.

EARTH WATER

Zoals Busta al zei, Ain’t no fakin’ the fluid. Dus: there’s nothing to it, we just gotta do it: we zijn er trots op dat we alleen Earth Water schenken. En we denken dat jij daar ook voor gaat klappen!

NO ADDED SALT OR SUGARS

We willen ‘m helemaal natuurlijk, alsjeblieft. Onze veggies, noten en fruitjes zijn, ehm, eersteklas vers, notig en fruitig. Omdat we helemaal van de gelijke kansen zijn, voegen we geen zout of suikers toe aan onze pannenkoeken.

WHERE WE AT

MOAK PANCAKES WEST

CLERCQSTRAAT 34H
1052 NG AMSTERDAM
020-3346995

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – VRIJDAG: 8 – 16
ZATERDAG – ZONDAG: 8 – 17

MOAK PANCAKES CITY CENTER

JODENBREESTRAAT 144
1011 NS AMSTERDAM

020-3346995

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – VRIJDAG: 8 – 16
ZATERDAG – ZONDAG: 8 – 17

JOBS

We kunnen bijna het hele jaar door nieuwe mensen goed gebruiken – neem een kijkje tussen onze vacatures en stuur ons een mailtje HR@moakpancakes.nl

VACATURES

IT TAKES TWO
TO MAKE A THING GO RIGHT

We denken oprecht dat we de real deal zijn. En het zou geweldig zijn als we die liefde en passie met je kunnen delen. Dus do the right thing: overtuig ons dat je de juiste persoon bent op de juiste tijd en de juiste plek. Dan ondersteunen wij je op elke manier die we kunnen bedenken om succesvol en gelukkig te worden met je eigen Moak-franchisezaak. Heb je serieuze interesse? Vul dan het formulier in, en we nemen contact met je op.

FRANCHISE

SO…WHAT’S UP?We doen niet aan reserveringen, het is op basis van binnen lopen. (Aiwa, zelfs niet als je toevallig Kanye or Kim heet of we familie van elkaar zijn). In het weekend kan het zijn dat we groepen groter dan 4 splitten.