Chocolade en pannenkoeken: de perfecte combinatie

Pannenkoeken met chocolade bij Moak

Pannenkoeken en chocolade: het is misschien wel een van de lekkerste combinaties die er is. Dat vinden wij bij Moak Pancakes in ieder geval. Daarom vind je op ons menu de lekkerste pannenkoeken met chocolade, waaronder onze heerlijke huisgemaakte chocoladesaus. In dit blog vertellen we er meer over.

Huisgemaakte chocoladesaus

De geheimen van onze huisgemaakte chocoladesaus, die gaan we natuurlijk niet in dit blog verklappen! Maar we willen wel wat meer vertellen over onze heerlijke pannenkoeken met huisgemaakte chocoladesaus die je kunt komen proeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Supa Dupa. Deze heerlijk zoete, fruitige pannenkoek is, naast onze huisgemaakte chocoladesaus, voorzien van verschillende soorten fruit en geraspte kokos. Net als de Infamous. Dit is een pannenkoek met banaan, aardbeien, bramen, kaneel, en is naast onze huisgemaakte chocoladesaus ook voorzien van heerlijke gesmolten pindakaas. Een ware traktatie voor elke zoetekauw!

The Golddigger met Ruby chocolade

Heb je iets te vieren, of wil je jezelf gewoon eens trakteren met een echt luxe pannenkoek? Dan probeer je de Golddigger. Die staat bekend als de duurste pannenkoek van Nederland, en dat is niet gek. Het is namelijk een super-de-luxe pannenkoek met onder andere Saffraan pistache ijs volgens geheim recept, bladgoud blaadjes van 22 karaat goud, vers fruit, eetbare bloemen en een glas Rosé champagne. Ook is deze pannenkoek voorzien van een heerlijke speciale chocoladesaus. Die is namelijk gemaakt van gesmolten Ruby (roze) chocolade. Hij wordt natuurlijk ook in stijl geserveerd: op een Versace bord met gouden Versace bestek.

Unieke recepten van Moak Pancakes

Naast onze heerlijke huisgemaakte chocoladesaus, kun je ook bij ons terecht voor andere unieke recepten. We hebben eerder al het lekkere Saffraan ijs benoemd. Dit maken we volledig volgens eigen, geheim recept. Ook in ons vegan beslag vind je handgeplukte Saffraan. Is een zoete pannenkoek met chocolade niet echt iets voor jou, en hou je meer van hartig? Ook dan kun je gewoon bij ons terecht! Niet alleen onze zoete pannenkoeken met heerlijke chocoladesaus krijgen namelijk lovende recensies, maar ook de hartige gerechten zijn echte aanraders!

Proef het zelf bij Moak Pancakes!

Kom langs bij Moak Pancakes, en proef zelf onze huisgemaakte chocoladesaus, of ons unieke Saffraan ijs. Moak Pancakes vind je in het centrum van Amsterdam, Amsterdam West en de Pijp. Je hoeft vooraf niet te reserveren, want je kunt bij ons zo binnenlopen. Neem voor nu alvast eens een kijkje op de menukaart.