Coole merchandise bestellen bij Moak Pancakes

Bestel coole t-shirts, hoodies, bags en meer

Bij Moak Pancakes eet je natuurlijk de lekkerste American Pancakes op het tijdstip van de dag die jou het beste uitkomt. Voor ontbijt, brunch of lunch weet je ons natuurlijk allang te vinden. En voor je het weet, ben je fan van Moak Pancakes, je favoriete restaurant! In dat geval hebben we een leuk nieuwtje voor je. Wist je namelijk dat we te gekke Moak Merch hebben. Bestel je coole Blue Moak Bag of je hippe Moak Daily Paper t-shirt op onze website. Of bestel je Moak Merch in combinatie met een heerlijk lunch. Moak Pancakes heeft wat jij wil hebben: heerlijke American Pancakes en coole Moak Merch.

Moak Merch voor onze fans

Als je regelmatig komt eten bij Moak Pancakes, dan doe je dat natuurlijk vanwege onze mellow urban vibes, onze heerlijke (vegan) American pancakes, onze sappige sapjes en de retro hip-hop. Allemaal ingrediënten om een echte fan te worden van Moak Pancakes. En echte fans koesteren wij uiteraard. Daarom hebben nu we coole Moak Merchandise voor je beschikbaar. Laat maar zien dat je idolaat van ons bent! Dat vinden we natuurlijk helemaal fantastisch!

Moak goodie bag

Toon je liefde voor Moak Pancakes door het dragen van een Maok goodie bag. Hierin kun je al je gezonde fruit en sapjes meenemen naar je sportschool of je werk. Ook je vinyl hiphop records passen er feilloos in. De Moak Bag is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen.

Moak hoodies en t-shirts

Laat maar zien dat je gezond eet, en draag een Moak hoodie in de winter en een Moak t-shirt in de zomer. Die hebben we beide in de coole kleuren blue en pink. Of bestel een uniek limited edition Daily Paper Moak t-shirt in black or white.

Moak Mondmasker en Moak pins

En weet jij al hoe je kunt wennen aan het ‘nieuwe normaal’ in tijden van Corona? Wij wel! Draag op straat, of in het OV, een Moak mondmasker: het Moak Denimcity Facemasq. Bestel daarbij de limited edtion Moak 5-pinset voor je vintage spijkerjack. Wat kan jou nu nog gebeuren? Behalve dan dat je laat zien dat je het Moak Pancakes virus te pakken hebt.

Uniek aanbod: Moak combo deal

De echt grote fan bestelt gewoon alle Moak Merch in één keer met de Moak Combo Deal. Dan krijg je van ons het unisex Daily Paper Moak t-shirt, een Moak Facemasq en een heerlijk lunch ter waarde van 16 euro. Gewoon, omdat liefde ook de maag gaat!

Moak Merch bestellen

Wil jij als echte fan ook jou Moak Merch hebben? Klik op de link Moak Merch bestellen en je ziet alle Moak Merch op een rijtje waaruit je jouw favoriete Moak-item kunt kiezen.