De gezonde pannenkoeken van Moak Pancakes!

Je goede voornemen waarmaken

Pannenkoeken zijn ongezonde suikerbommen? Niet als het aan ons ligt! Wij van Moak Pancakes maken namelijk super lekkere, gezonde pannenkoeken voor je klaar. Heb jij je voorgenomen om in 2020 gezonder te eten? Dan kun je zonder schuldgevoel genieten van onze heerlijke pannenkoeken! Echte Amerikaanse pancakes gemaakt van super gezonde ingrediënten, wij maken ze met liefde voor je klaar.

Ingrediënten van onze gezonde pannenkoeken

Onze gezonde pannenkoeken zijn altijd 100% suikervrij. Ook wordt er geen zout aan het beslag toegevoegd. Daarnaast gebruiken we biologisch volkoren tarwebloem meel, en biologische karnemelk. Een super gezond beslag dus! De pannenkoeken maken we klaar in Amerikaanse stijl, wat betekent dat ze rijzen. Daarom zijn onze pancakes dikker, luchtiger en meer fluffy dan de ‘normale’ Nederlandse pannenkoek. Bij het serveren voegen we heerlijke extra’s toe, zoals vers fruit en groenten, gezonde noten, honing, granola, kaneel, griekse yoghurt en nog veel meer. Neem eens kijkje op onze menukaart voor alle gerechten.

Vegetarische en veganistische opties

Voor veel van onze gezonde pannenkoeken bieden wij ook een vegetarisch alternatief. Zo is een plakje bacon bijvoorbeeld optioneel. Bovendien serveren we een flink aantal gezonde veganistische pannenkoeken. In het beslag gebruiken we dan amandelmelk in plaats van karnemelk. Aan onze vegan pannenkoek voegen we overigens nog een heel speciaal ingrediënt toe. In het beslag verwerken we een snufje saffraan. Zo maken we van elke vegan pannenkoek iets heel speciaals.

Salades en drankjes

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor super gezonde pannenkoeken, maar ook voor heerlijke healthy salades en avocado sides. Hier voegen we altijd verse ingrediënten toe. Ook de salades en sides zijn in zowel vegetarische als veganistische variant te verkrijgen. En wat drink je daarbij? Een van onze slowjuices natuurlijk! Deze hebben bovendien verrassende positieve effecten op je lichaam. Zo zijn er drankjes die helpen tegen migraine, die je spijsvertering ondersteunen, spierpijn verminderen en die je lichaam zelfs een boost geven om een verkoudheid of griep te overkomen!

Proef onze gezonde pannenkoeken

Wil jij ook genieten van onze lekkere gezonde pannenkoeken, terwijl je luistert naar hip-hop in een mellow urban vibe? Kom dan zeker eens bij ons in Amsterdam langs! Wij zetten met alle liefde, in een relaxte gastvrije sfeer, de lekkerste gerechten voor je op tafel. Kom langs en proef ook onze gezonde pannenkoeken!