De herfst is de perfecte tijd voor pannenkoeken van Moak Pancakes

Pannenkoeken van Moak

De dagen zijn korter, het is veel langer donker, het regent en is koud en dan kun je door het coronavirus ook nog niet eens gezellig naar het restaurant… Dat is een flinke domper. Maar, er is een lichtpuntje. Bij Moak Pancakes willen we je opvrolijken met heerlijke herfstachtige pancakes. Die kun je gewoon bestellen en afhalen bij Moak West of Moak de Pijp. Helaas kun je niet genieten van de chille sfeer in ons restaurant, maar door de pancakes te bestellen haal je de gezelligheid deze herfst gewoon in huis.

Donkere dagen met heerlijke pancakes

Wat is er nu beter dan jezelf opvrolijken nu het buiten weer donkerder en kouder wordt, dan met een heerlijke pannenkoek van Moak Pancakes. Helaas kun je niet genieten van de gezelligheid in een van onze restaurants. Dat is jammer, maar het mag de pret zeker niet drukken. Daarom kun je de pannenkoeken en andere gerechten nu ook afhalen in een van onze restaurants. Zo kun je toch van onze smakelijke warme pancakes genieten, maar dan gewoon lekker thuis.

Voel je beter met chocolade

En hoe zorgen we ervoor dat jij je beter voelt? Met heerlijke chocolade pancakes natuurlijk! Dit zorgt er ongetwijfeld voor dat je lekker opwarmt. Bestel bijvoorbeeld The Infamous. Die is voorzien van banaan, onze eigen huisgemaakte chocoladesaus (sorry, geheim recept), gesmolten pindakaas, aardbeien, bramen en kaneel. De ultieme herfstpannenkoek dus! Ben je niet zo’n zoet type? Geen zorgen, we voorzien je ook graag van een lekkere hartige pancake. Bestel dan bijvoorbeeld The Mancake met bacon, cheddar kaas, gegrilde uien en Canadese Maple Syrup. Zo kom je de donkere dag ongetwijfeld door!

Voor ieder wat wils

Deze herfst kan iedereen genieten van de lekkere pancakes van Moak. Ook wanneer je veganistisch bent, staat er voor jou genoeg op het menu. In ons vegan beslag gebruiken we handgeplukte Saffraan om er echt iets speciaals van te maken. Naast de luxe Saffraan gebruiken we bovendien onder andere biologisch tarwebloem meel en amandelmelk.

Proef de pancakes van Moak

Ook thuis kun je dus gewoon genieten van heerlijke American pancakes van Moak deze herfst, ondanks de corona. Zo haal je de gezelligheid van het restaurant, lekker samen om tafel en smullen van heerlijke, luxe pannenkoeken, gewoon in huis. Bestel door te bellen naar 06-19340787 of naar 06-57580081.