Het lekkerste ontbijt in Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam: voor een voedzaam en gezond ontbijt

Het lekkerste en meest voedzame ontbijt in Amsterdam vind je bij Moak Pancakes Amsterdam. Naar goed Amerikaans gebruik kun je bij ons genieten van American pancakes, yoghurt bowls, verse sapjes en biologische thee en koffie. En dat alles onder de wordy rappinghood van oldskool hiphop. Deze combi van onze liefde voor lekker eten en hip hop vertaalt zich in unieke en heerlijk voedzame ontbijten. Met bijvoorbeeld de gevarieerde Amerikaanse pannenkoeken in vele smakelijke en gezonde recepten. Of ben je meer van de verkwikkende sapjes of de super gezonde en uitgebalanceerde yoghurt bowls? Kom naar Moak Amsterdam Pancakes en geniet van een heerlijk ontbijt.

moak pancakes ontbijt

Pancakes Amsterdam

Lekker ontbijten bij Moak Pancakes Amsterdam

Een ontbijt nuttigen bij Moak Pancakes Amsterdam is pure luxe. Doe je bijvoorbeeld tegoed aan een warm ontbijt met American pancakes. Wij maken onze Amerikaanse pannenkoeken van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Onweerstaanbaar toch? Want wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Blue Magic’ vol met de smaakmakende bessen en meer? Ook bijzonder: onze veganistische pannenkoeken, zoals de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! Voor levensgenieters hebben wij speciale pannenkoeken: ‘The Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Proef de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op jouw pancake. Dat is pas ontbijt!

Yoghurt bowls van Moak Pancakes Amsterdam

Een perfect ontbijt in Amsterdam eet je met onze heerlijke en niet te versmaden yoghurt bowls. Begin de dag goed met de koning van de yoghurt bowls: onze vegan ‘King Kunta’. Bij Moak Pancakes Amsterdam proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola, vers seizoensfruit en de beste Canadese maple syrup. Nog exotischer smaken? De ‘King Kunta Deluxe’ is dan helemaal jouw yoghurt bowl! Daar kun je wel een dagje op vooruit!

Ons vegan menu

Geniet bij Moak Pancakes van de beste 100% veganistische pannenkoeken in heel Amsterdam centrum. Zoals de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. ‘The Good Life’ zegt precies wat het is: een pannenkoek die goed voor je is met plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. Ook hebben we de Veganiscious pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus. Zoek je de ideale combinatie van iets zoeters ėn veganistisch? Dan is ‘The Ice Cube’ precies wat je zoekt! Dit is een heerlijke Amerikaanse pannenkoek met een bolletje saffraan pistache ijs. En voor de finishing touch kun je je bij Moak Pancakes Amsterdam genieten van een onbeperkte hoeveelheid maple syrup bij al je pannenkoeken: natuurlijk ook vegan!

Moak pannenkoeken ontbijt

Biologische thee & healthy slow juices

Houd je, net als wij, ook van verse sapjes? En wel van super vers sap om precies te zijn voor een echt gezonde ’boost’ als ontbijt? Wij serveren heel veel soorten slowjuices. In slowjuice blijven alle vitamines heel goed bewaard. Maar gewoon een kop overheerlijke biologische thee drinken kan natuurlijk ook. Ontbijten bij Moak Pancakes Amsterdam Centrum is een goede start van de dag.

Ontbijt bij Moak Pancakes Amsterdam

Bij Moak Pancakes geniet je van een heerlijk ontbijt ontbijt en retro hiphop! Reserveren hoeft bij ons niet! Je bent bij ons altijd welkom in één van onze locaties. Je loopt bij ons binnen als je zin hebt en wij maken voor jouw het beste ontbijt in Amsterdam. Je kunt op beide locaties dagelijks ontbijten vanaf 08:00 uur. Volg ons ook op @moakpancakes voor de mooiste kiekjes van American Pancakes. Retro hiphop en het beste ontbijt vind je alleen bij Moak Pancakes Amsterdam!