Het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam

De beste Amerikaanse pannenkoeken

Lekker eten en retro hiphop music! Wij zijn geen gewoon pannenkoekenhuis; wij zijn Moak Pancakes Amsterdam. Bij ons eet je de lekkerste Amerikaanse pannenkoeken in Amsterdam. Sinds 2016 maken wij de lekkerste pannenkoeken in Amsterdam, waaronder de Amerikaanse pannenkoeken, ofwel American pancakes. Onze liefde voor hiphop en lekker eten zie je en proef je in onze unieke pannenkoeken en smakelijkste sappigste sapjes. Kom naar Moak Pancakes Amsterdam en loop binnen voor een American pancake, een fresh yoghurt bowl, versgeperste sapjes en biologische thee of koffie.

moak pancakes Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam

Pannenkoeken op zijn Amerikaans

Wij verklappen je hierbij een geheim: onze Amerikaanse pannenkoeken zijn gemaakt van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Nu je je dit weet, kom je dan genieten van bijvoorbeeld onze ‘Blue Magic’? Een Amerikaanse pannenkoek vol smaakmakende bessen en meer. Ook bijzonder lekker: onze volledige veganistische pannenkoeken, zoals de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! En voor de echte levensgenieters hebben wij speciale pannenkoeken met de illustere namen ‘The Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Proef de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke Canadese maple syrup op jouw Amerikaanse pannenkoek.

Luxe pannenkoeken van goud

Ben jij dol op pannenkoeken met een gouden randje? Dan we stellen je graag voor aan The Gold Digger’. Een pure sensatie, 22 karaats eetbaar goud, luxe bloemen en gouden bestek. Deze Amerikaanse pannenkoek moet beslist op je bucketlist staan! Superlekker met onze speciale Canadese maple syrup.

Veganistische Amerikaanse pannenkoeken

Proef onze 100% veganistische Amerikaanse pannenkoeken bij Moak Pancakes Amsterdam. Bijvoorbeeld de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. En ‘The Good Life’ smaakt zoals ie klinkt: een pannenkoek die goed voor is met plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. En dan hebben we nog de ‘veganiscious’ pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus.

Moak pannenkoeken Amsterdam

Pannenkoeken eten bij Moak Pancakes Amsterdam

Bij Moak Pancakes Amsterdam loop je binnen voor Amerikaanse pannenkoeken en lekkere retro hiphop! Reserveren hoeft bij ons dus niet. Wij zijn elke dag open van 08:00 uur tot 16:00 uur. In het weekend tot 17:00 uur. Volg ons op @moakpancakes. Retro hiphop en de beste Amerikaanse pannenkoeken vind je bij Moak Pancakes Amsterdam!