Horeca mag 1 juni weer open

We’re back baby!

Het zal niemand ontgaan zijn dat de restaurants en cafés in de afgelopen periode hun deuren moesten sluiten vanwege de coronacrisis. Gelukkig kwam premier Mark Rutte tijdens de persconferentie van 6 mei 2020 met goed nieuws: de horeca mag waarschijnlijk vanaf 1 juni weer open! Hoe gaat dit eruit zien? En wat betekent dit voor Moak Pancakes? Je leest het allemaal in dit blog.

Maatregelen in de horeca

Vanaf 1 juni kun jij dus weer bij ons terecht om een lekkere pancake te komen eten. Dit kan veilig en verantwoord omdat wij ons houden aan de richtlijnen die de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft opgesteld om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • Klanten dienen vooraf te reserveren
  • Tijdens het reserveren worden er een aantal controlevragen gesteld voordat de gasten mogen langskomen
  • Gasten mogen ons met maximaal vier personen per groepje bezoeken. Voor huishoudens van meer dan vier personen wordt een uitzondering gemaakt
  • Wij vragen onze gasten om anderhalve meter afstand te bewaren tot de andere gasten
  • De tafels, stoelen, en menukaarten worden na ieder bezoek grondig gereinigd

Vanwege het controlegesprek vooraf mag ons personeel op minder dan anderhalve meter afstand van de tafel jouw bestelling opnemen, uitserveren of afruimen terwijl er gasten aan tafel zitten.

Wij hebben niet stilgezeten

Ook al waren de locaties van Moak Pancakes gesloten voor publiek, toch hebben wij niet stil gezeten. In het weekend kun je namelijk de ‘Moak Insta Brunch’ bij ons bestellen. Deze bestaat uit zes heerlijke American pancakes, een lekker ananas drankje, twee verse slowjuices en een gembershot. Van de pancakes zijn er drie belegd met aardbeien, bosbessen, banaan, slagroom, gemalen pistache en maple syrup. De andere drie pancakes zijn belegd met pulled chicken, cheddar, paprika en crème fraiche. Ook op 16 en 17 mei zijn deze brunches nog af te halen bij de filialen van Moak Pancakes. Meer informatie over deze deal vind je hier.

Kom langs bij Moak Pancakes!

Het is natuurlijk een beetje behelpen, maar het goede nieuws is dat we zeer waarschijnlijk vanaf 1 juni weer open mogen! Wij kunnen niet wachten om jullie weer te voorzien van ontbijt, brunch of lunch in Amsterdam. Je kunt dus vanaf zeer binnenkort weer bij ons terecht voor een lekkere yoghurt bowl, American pancake, salade, een sapje of een lekkere verse thee. Mogen we jou binnenkort ontvangen op een van onze locaties in Amsterdam? Reserveer dan nu vast je plekje via het contactformulier hier op de site.