Kom eten in het lekkerste pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West!

Moak pancakes: de lekkerste pannenkoeken

Ben je een gezellig dagje weg in Amsterdam aan het plannen? Kom dan ook eten in het lekkerste pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West: Moak Pancakes! Wij serveren heerlijke pannenkoeken volgens Amerikaans recept. Hier geven wij onze eigen, unieke draai aan met heerlijke verse ingrediënten. Met een lekker bord pannenkoeken kom jij de dag in Amsterdam vast en zeker wel door.

Dagje weg in Amsterdam

Het toeristische Amsterdam is de perfecte stad voor een gezellig dagje uit met vrienden en/of familie. Er is ontzettend veel te doen, zoals het bezoeken van prachtige musea, unieke attracties zoals het Rijksmuseum, A’dam Lookout en The Amsterdam Dungeons. Ook een rondvaart door de grachten mag natuurlijk niet in je toeristisch dagje Amsterdam ontbreken. Waar je de energie voor zo’n dag vandaan haalt? Door te komen eten bij ons gezellige pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West natuurlijk!

Pannenkoeken eten in Amsterdam West

Kom jij ook onze heerlijke American pancakes in Amsterdam West proeven? Bij Moak geniet je van pannenkoeken gemaakt op de Amerikaanse manier, met onder andere bakpoeder en baking soda. Dit maakt dat de pannenkoeken rijzen, en lekker dik en fluffy worden. Natuurlijk mag een flinke scheur ‘maple syrup’ (esdoornsiroop of ahornsiroop) over de pancakes niet ontbreken. Echter worden ze in Amerika ook regelmatig geserveerd met gesmolten boter en plakken bacon.

Lekker en gezond

Deze American pancakes klinken heel lekker, maar het lijkt allemaal wel een beetje een vette boel. Of toch niet? Bij Moak geven we de pancakes onze eigen, gezonde draai. We maken ze namelijk 100% suikervrij. We gebruiken biologisch volkoren tarwebloem meel en biologische karnemelk. Ook kun je kiezen voor een vegan optie, onder andere met handgeplukte saffraan. Bovendien bereiden we de pancakes zonder zout en met slechts een likje boter. De groente en het fruit dat we gebruiken is lekker vers, en we serveren de pancakes bovendien met gezonde extra’s. Kortom, in ons pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West geniet je van een heerlijke, gezonde American pancake!

Eten in een pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West

Wil jij genieten van de heerlijke pannenkoeken van Moak Pancakes? Kom dan langs in ons pannenkoekenrestaurant in Amsterdam West! Je kunt ons vinden op de Clercqstraat 34H. Een reservering is niet nodig, bij Moak kun je namelijk gewoon binnen lopen. Kom langs bij Moak Pancakes, en wij serveren je de lekkerste pannenkoeken in Amsterdam West!