Kom genieten van de lekkerste (na-)zomerse pannenkoek

Proef alvast de nazomer


Ondanks dat het buiten nog lekker warm is naderen we langzaam alweer het einde van de zomer. Maar niet getreurd! Ook in de nazomer kan je jezelf bij Moak Pancakes blijven trakteren op heerlijke zomerse pannenkoeken en sapjes. Wat dacht je van The Ice Ice Baby? Hierbij krijg je een bol Saffraan pistache ijs, gemaakt volgens ons eigen geheime recept. Of neem je liever The G.o.o.d. Morning: met een topping van frisse griekse yoghurt, aardbeien en honing? Lekker in combinatie met een van de gezonde slowjuices. De ideale start van je dagje vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land


Veel mensen vieren dit jaar vakantie in eigen land. En waar kan dit beter dan in onze bruisende hoofdstad? Zo kan je een van de vele musea bezoeken, winkelen in de Negen Straatjes of relaxen in het Vondelpark. Of vermijd jij liever de drukte van de binnenstad? Ook in de omgeving van Amsterdam kan je rustgevende uitjes maken tijdens je vakantie in eigen land. Denk bijvoorbeeld aan het unieke Vuurtoreneiland of de kustplaatsen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Heerlijk om even uit te waaien! Maak het vakantiegevoel compleet met een heerlijk pannenkoeken ontbijtje of lunch bij Moak Pancakes.

Gezonde en vegan pannenkoeken


Wie zegt dat je jouw ‘beach body’ niet het hele jaar door kan houden? Bij Moak Pancakes zijn de pannenkoeken naast super lekker, ook nog eens heel gezond! Daarmee behoudt je jouw ‘beach body’ ook in de nazomer. Zo zijn onze pannenkoeken 100% zout- en suikervrij en gemaakt met biologisch tarwemeel. Hierdoor behouden onze pannenkoeken meer van hun voedingsstoffen, vezels en vitamines. Bovendien gebruiken we lekker vers fruit en verse groenten als toppings. Wist je dat we ook vegan opties op de menukaart hebben staan? Voor de vegan pannenkoeken gebruiken we handgeplukte Saffraan en amandelmelk. Zo zit er voor al je vrienden en familieleden wel een optie bij! Bekijk online alvast onze menukaart.

Meerdere locaties


Wist je dat je van onze pannenkoeken kan genieten bij drie verschillende locaties in Amsterdam? Zo hoef je in de nazomer voor je dagje musea bezoeken en langs de grachten struinen nooit ver naar ons te lopen. Moak Pancakes vind je in het centrum, Amsterdam West en De Pijp. Wil je genieten van onze heerlijke pannenkoeken en sapjes? Kom dan gerust langs bij een van onze locaties. We staan zeven dagen per week voor je klaar!