Kom werken in ons pannenkoekenrestaurant!

Join our team!

Wil jij graag komen werken in ons pannenkoekenrestaurant? Dan heb je geluk! Wij hebben op het moment verschillende vacatures open staan waar we je graag meer over willen vertellen. Zit er iets tussen wat je leuk lijkt? Neem dan contact met ons op, en wie weet join jij binnenkort ons team. In dit blog vertellen we je graag wat er zo leuk is aan het werken in de horeca.

Geen dag is hetzelfde bij Moak

Iedere dag komen er bij Moak Pancakes weer gasten genieten van de lekkerste pancakes. Die mensen hebben bijna altijd goede zin, ze gaan immers lekker uit eten. Met zoveel verschillende mensen in de zaak is het natuurlijk geen verrassing dat geen dag hetzelfde is wanneer je werkt in ons restaurant. Zo krijg je soms bijvoorbeeld te maken met onverwachte situaties waar je snel op moet reageren, speciale wensen van de klanten waar je op in kunt spelen. Ben jij sociaal, enthousiast en vindt je het leuk om veel interactie te hebben tijdens je werk? Dan zul je zeker goed passen binnen ons team!

Gezellig team

Bij Moak werken veel sociale, jonge en energieke mensen die wel houden van een praatje. Collegialiteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we er iedere dag weer een gezellige shift van met zijn allen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en we voelen feilloos aan wat er moet gebeuren in de zaak. Naderhand is er regelmatig ook nog tijd voor wat gezelligheid.

Lekker bijverdienen

In de horeca kun je lekker geld verdienen. Je kunt namelijk lekker veel uren maken, en werkt ook nog soms weekenddiensten. Dat zijn misschien wel tijden dat je anders waarschijnlijk geld uit zou geven. Zo bespaar je dus een heleboel op je uitgaven, terwijl je toch een leuke tijd hebt tijdens het werken bij Moak. Dubbel geld verdienen dus!

Solliciteren bij Moak?

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden en heb je tussen onze vacatures een functie gezien die je leuk lijkt? Laat het ons dan weten door te solliciteren via het formulier hier op de site. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag snel bij Moak Pancakes!