Lekkerste brunch in hartje Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam: voor een voedzame en gezonde brunch

Voor een lekkere en voedzame brunch in hartje Amsterdam ga je naar Moak Pancakes Amsterdam. Daar brunch je met de perfecte Amerikaanse pannenkoeken, yoghurt bowls, verse sapjes en biologische thee en koffie. En dat alles onder de klanken van retro hiphop. Onze voorliefde voor lekker eten en goede hiphop vertaalt zich in unieke en heerlijk voedzame brunches. Kom lekker smullen van onze zeer gevarieerde Amerikaanse pannenkoeken. Of heb je liever verkwikkende sapjes of super gezonde en uitgebalanceerde yoghurt bowls? Kom naar Moak Amsterdam Pancakes en geniet van een heerlijke brunch.

moak pancakes brunch

Pancakes Amsterdam brunch

Beste brunch in Amsterdam

Lekker brunchen bij Moak Pancakes Amsterdam is een traktatie voor jezelf en je vrienden. Heb je zin in een warme brunch? Dan bestel je lekker een van onze Amerikaanse pannenkoeken. Twijfel je? Dan verklappen wij je nu een groot geheim: wij maken onze pannenkoeken van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Blue Magic’? Een pancake vol smaakmakende bessen en meer. Ook bijzonder: onze veganistische pannenkoeken, zoals de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! Mensen van het goede leven adviseren wij ‘the Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Proef de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op je pannenkoek.

De beroemde yoghurt bowls van Moak

Als je met meer klasse wilt brunchen, stellen we je graag voor aan een aantal beroemdheden: onze niet te versmaden yoghurt bowls. Je komt de dag heel goed door op de energie die je haalt uit de koning van de yoghurt bowls: onze vegan ‘King Kunta’. Bij Moak Pancakes Amsterdam proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola, vers seizoensfruit en de beste Canadese maple syrup. Kunnen we het nog exotischer maken? Laat ons de beroemde ‘King Kunta Deluxe’ voor je bereiden. Dat is een echte super bowl!

Vegan brunch in Amsterdam

Brunch bij Moak Pancakes Amsterdam met de allerbeste 100% veganistische pannenkoeken. Neen bijvoorbeeld de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. Of ‘The Good Life’; een heerlijke pannenkoek boordevol plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. Wat wil je nog meer? Nou, wij dachten aan de ‘Veganiscious’ pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus. En jij?

Zoete veganistische lekkernijen

Zoek je voor je brunch de ideale combinatie van iets zoeters ėn veganistisch? Dan adviseren wij ‘The Ice Cube’. Een heerlijke pannenkoek met een verfijnd bolletje saffraan pistache ijs . En voor de finishing touch hebben we bij Moak Pancakes Amsterdam een onbeperkte hoeveelheid Canadian maple syrup voor al je pannenkoeken. Uiteraard is maple syrup ook vegan!

Moak pannenkoeken brunch

Biologische thee & gezonde slow juices

Wij zijn dol op onze eigen super verse sapjes. Die geven je een echt gezonde ’boost’. Wij serveren heel veel verschillende slowjuices. In slowjuice blijven alle vitamines heel goed bewaard. Maar je kunt ook kiezen voor een lichte brunch, of gewoon een kop overheerlijke biologische thee. Brunch bij Moak Pancakes Amsterdam met een flinke dosis gezondheid.

Brunch bij Moak Pancakes Amsterdam

Brunch bij Moak Pancakes met heerlijke Amerikaanse pannenkoeken op de heerlijke klanken van retro hiphop. Reserveren hoeft bij ons niet. Je bent altijd welkom voor een brunch in één van onze locaties van Moak Pancakes Amsterdam Centrum of Moak Pancakes Amsterdam West! Je kunt op beide locaties brunchen wanneer het jou uitkomt. We zijn elke dag om 08:00 uur geopend. Volg ons ook op @moakpancakes voor de mooiste kiekjes van American Pancakes. Retro hiphop en de beste brunch in Amsterdam vind je bij Moak Pancakes Amsterdam!