Lekkerste lunch in hartje Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam: voor een heerlijke lunch

Voor de beste lunch in Amsterdam ga je naar Moak Pancakes Amsterdam. Smul van perfecte American pancakes, yoghurt bowls, verse sapjes en biologische thee en koffie. Goed eten en goede muziek gaan bij ons samen. Lekkere beats en goede lyrics zijn ons in de jaren ‘80 met de paplepel ingegoten. Goed en lekker eten komt uit onze eigen paplepel. Onze voorliefde voor lekker eten en goede hiphop uit zich in unieke en heerlijk voedzame lunches. Je kunt bij ons heerlijk lunchen met onze zeer gevarieerde Amerikaanse pannenkoeken. Of geniet jij meer van verkwikkende sapjes of super gezonde en uitgebalanceerde yoghurt bowls? Kom naar Moak Pancakes Amsterdam en geniet van een heerlijke lunch.

moak pancakes lunch

Pancakes Amsterdam lunch

Lekker lunchen in Amsterdam

Lekker lunchen bij Moak Pancakes Amsterdam, daar doe je iedereen een plezier mee. Zin in een warme lunch? Bestel dan een van onze vele niet te versmaden Amerikaanse pannenkoeken. Deze zijn gemaakt met suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Tip: neem de ‘Blue Magic’ pancake. Dat is een lekkere en verrassende super pannenkoek vol smaakmakende bessen en meer. Of neem onze veganistische pannenkoeken! Bijvoorbeeld de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig lekker! En voor mensen van het goede leven hebben we ‘the Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Geniet van de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op jouw pancake.

Beroemde yoghurt bowls van Moak

Zoek je een lunch met wat meer inhoud en klasse? Wij stellen je graag voor aan onze beroemdheden: onze niet te versmaden yoghurt bowls! Kom ook kennismaken! Je komt de dag goed door op de energie die je haalt uit de koning van de yoghurt bowls: onze vegan ‘King Kunta’. Bij Moak Pancakes Amsterdam proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola, vers seizoensfruit en de beste Canadese maple syrup. Of laat ons de beroemde ‘King Kunta Deluxe’ voor je bereiden. Een echte super bowl!

Veganistisch lunchen

Lunch bij Moak Pancakes Amsterdam met de allerbeste 100% veganistische pannenkoeken. Heel lekker is de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. Dat geldt ook voor ‘The Good Life’. Deze pannenkoek is goed voor je dankzij de plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. Ook zeer smakelijk: de ‘Veganiscious’ pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus.

Lekker zoet veganistisch lunchen

Zoek je naar de ideale combiatie van iets zoeters ėn veganistisch? Dan hebben wij ‘The Ice Cube’ voor je. Dit is een pannenkoek met een heerlijk bolletje saffraan pistache ijs. En voor de finishing touch hebben we bij Moak Pancakes Amsterdam een onbeperkte hoeveelheid Canadian maple syrup voor al je pancakes. Uiteraard is maple syrup ook vegan!

Moak pannenkoeken lunch

Biologische thee & gezonde slow juices

Wij zijn dol op onze eigen super verse sapjes. Die geven je een echt gezonde ’boost’. Super voedzaam ook als lunch!. Maar onze sapjes zijn ook zeer geschikt als side dish bij een pannenkoek of yoghurt bowl. Bij ons kun je kiezen uit vele heerlijke slowjuices. In slowjuices blijven alle vitamines heel goed bewaard. Heb je nog wat bedenktijd nodig? Bestel dan eerst een kop overheerlijke biologische thee en kies daarna iets lekkers. Bij Moak Pancakes Amsterdam lunch je met een flinke dosis gezondheid en heerlijke retro hiphop.

Lunchen bij Moak Pancakes Amsterdam

Bij Moak Pancakes Amsterdam lunch je met overheerlijke Amerikaanse pannenkoeken. Reserveren hoeft bij ons niet. Je bent altijd welkom in één van onze locaties. Loop bij ons binnen als je zin hebt en wij maken voor jou de lekkerste lunch in Amsterdam. We zijn elke dag om 08:00 uur geopend. Volg ons op @moakpancakes voor de mooiste kiekjes van American Pancakes. Retro hiphop en de beste lunch in Amsterdam vind je bij Moak Pancakes Amsterdam!