Het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam-Centrum

Moak Amsterdam: de beste pannenkoeken van Amsterdam

Eet bij Moak Pancakes Amsterdam heerlijke pannenkoeken onder de begeleidende klanken van retro hiphop. Sinds 2016 maken wij de beste pannenkoeken in Amsterdam-Centrum, waaronder American pancakes. Naast lekker eten houden wij van retro hiphop. Deze combi vertaalt zich in unieke pannenkoeken en de beste sapjes die we in stijl voor je persen. Kom naar Amsterdam Centrum en proef waarom wij Moak Amsterdam Pancakes heten. Loop binnen bij het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam Centrum zonder te reserveren en geniet van een fresh yoghurt bowl, American Pancake, versgeperst sapje en biologische thee of koffie.

moak pancakes

Pannenkoeken Amsterdam-centrum

Lekker smullen bij Moak Pancakes Amsterdam

De beste pannenkoeken van Amsterdam centrum maken wij van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Zo hebben we de Blue Magic vol met de smaakmakende bessen en meer! Ook bijzonder: onze vegan pannenkoeken, zoals de Vegalicious met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! Voor levensgenieters van het goede leven hebben wij de speciale pannenkoek: The Rich and Famous en Ima Boss. Proef de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op jouw pancake.

Luxe Pannenkoeken met een gouden randje

Houd je van luxe pannenkoeken met een gouden randje? Roze champagne en de meest exclusieve bladgouden Amerikaanse pannenkoek vind je ook bij Moak Pancakes in Amsterdam centrum. We stellen je voor aan ‘The Gold Digger’. Een pure sensatie, 22 karaats eetbaar goud, luxe bloemen en gouden bestek. Deze pannenkoek moet beslist op je bucketlist staan! En daar hoort natuurlijk maple syrup bij. Om voor jou de perfecte maple syrup uit te zoeken zijn wij speciaal voor je naar Canada gereisd. Dat proef je direct in het vloeibare goud wat eindeloos stroomt bij Moak Pancakes Amsterdam.

Yoghurt bowls van Moak Pancakes Amsterdam

Voor ontbijt, lunch, of een lekkere snack tussendoor: onze vegan King Kunta is koning van de fresh yoghurt bowls. Bij Moak Pancakes in Amsterdam centrum proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola, vers seizoensfruit en de beste Canadese maple syrup. Nog exotischer smaken? De King Kunta Deluxe is dan helemaal de yoghurt bowl voor jou!

Ons vegan menu

Geniet bij Moak Pancakes van de beste 100% veganistische pannenkoeken in heel Amsterdam centrum. Zoals de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. ‘The Good Life’ zegt precies wat het is: een pannenkoek die goed voor je is met plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. Ook hebben we de Veganiscious pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus. Zoek je de ideale combinatie van iets zoeters ėn veganistisch? Dan is ‘The Ice Cube’ precies wat je zoekt! Dit is een heerlijke Amerikaanse pannenkoek met een bolletje saffraan pistache ijs. En voor de finishing touch kun je je bij Moak Pancakes Amsterdam genieten van een onbeperkte hoeveelheid maple syrup bij al je pannenkoeken: natuurlijk ook vegan!

Moak pannenkoeken Amsterdam-Centrum

Biologische thee & gezonde slowjuices

Bij het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam centrum houden wij van sapjes. En wel van super vers sap om precies te zijn voor een echte gezonde ’boost’. Wij serveren een flinke hoeveelheid slowjuices. In slowjuice blijven alle vitamines heel goed bewaard. Maar gewoon een kop overheerlijke biologische thee drinken kan natuurlijk ook. Geniet bij Moak Pancakes Amsterdam Centrum van een flinke teug gezondheid en geniet van onze retro hiphop.

Pannenkoeken eten bij Moak Pancakes Amsterdam?

In het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam centrum, Moak Pancakes Amsterdam, eet je Amerikaanse pannenkoeken onder de klanken van retro hiphop. Reserveren hoeft bij ons niet! Je bent bij ons altijd welkom in één van onze locaties. Je loopt bij Moak Pancakes Amsterdam centrum binnen als je zin hebt en wij maken voor jou de allerbeste pannenkoeken in Amsterdam. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we een uurtje langer open, namelijk van 08:00 uur tot 17:00 uur. Volg ons ook op @moakpancakes voor de mooiste kiekjes van American Pancakes. Het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam is Moak Pancakes Amsterdam!