Het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam-West

Moak Pancakes Amsterdam voor de beste pannenkoeken

Bij Moak Pancakes Amsterdam West eet je de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam onder de begeleidende klanken van retro hiphop. Sinds 2016 maken wij de beste pannenkoeken van Amsterdam West, waaronder American pancakes. Naast lekker eten is zijn wij dol op retro hiphop! Die combi zie je en proef je in onze unieke pannenkoeken en de lekkerste sapjes. Kom naar Amsterdam West voor het best pannenkoekenhuis van de stad: Moak Pancakes Amsterdam. Loop binnen voor een fresh yoghurt bowl, American pancakes, versgeperste sappen en biologische thee of koffie.

moak pancakes

Pancakes Amsterdam-West

Lekkerste pannenkoeken eten? American Pancakes

Het geheim van het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam West zijn onze pannenkoeken van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Zo hebben we de ‘Blue Magic’. Een pannenkoek vol smaakmakende bessen en meer. En onze vegan pancakes, zoals de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! Voor levensgenieters hebben wij speciale pannenkoeken: ‘The Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Proef de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op jouw pancake.

Yoghurt bowls van Moak Pancakes Amsterdam West

Tip voor ontbijt, lunchen of snack: check onze veganistische ‘King Kunta’, de koning van de fresh yoghurt bowls. Bij Moak Pancakes in Amsterdam West proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola en vers seizoensfruit, afgetopt met de beste Canadese maple syrup. Nog exotischer smaken? Neem dan de ‘King Kunta Deluxe’ yoghurt bowl.

Ons vegan menu

Proef onze 100% veganistische pannenkoeken bij Moak Pancakes Amsterdam West. Bijvoorbeeld de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. En ‘The Good Life’ zegt precies waar het op staat. Deze pannenkoek is goed voor je met plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. En dan hebben we nog de ‘Vegalicious’ pannenkoek met gegrilde paprika, avocado en hummus.

Moak Amsterdam-West

Gezonde slowjuices en biologische thee

Het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam West houdt van sapjes! Ofwel van super vers sap dat je een echt gezonde ’boost’ geeft. Wij persen voor jou een flink assortiment slowjuices waarin alle vitamines heel goed bewaard blijven. Of drink gewoon lekker een kop overheerlijke biologische thee. Bij Moak Pancakes Amsterdam West geniet je van gezond en lekker eten op de klanken van retro hiphop.

Pannenkoeken eten bij Moak Pancakes Amsterdam?

Bij Moak Pancakes Amsterdam West eet je Amerikaanse pannenkoeken en luister je naar retro hiphop. Reserveren hoeft bij ons niet. Loop lekker binnen en wij maken voor jou de allerbeste pannenkoeken in Amsterdam!. Elke dag geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur. In het weekend tot 17:00 uur. Volg ons op @moakpancakes. Retro hiphop en de beste pannenkoeken vind je alleen bij Moak Pancakes Amsterdam West: het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam west.