Het beste pannenkoekenhuis in Amsterdam de Pijp

Moak Pancakes Amsterdam: de beste pannenkoeken in Amsterdam

Lekker eten en luisteren naar retro hiphop. Wij zijn geen gewoon pannenkoekenhuis; wij zijn Moak Pancakes Amsterdam de Pijp. Bij ons eet je de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam. Sinds 2016 maken wij de lekkerste pannenkoeken in Amsterdam, waaronder American pancakes. Onze liefde voor hiphop en lekker eten zie je en proef je in onze unieke pannenkoeken en de lekkerste sapjes. Kom naar Amsterdam de Pijp voor heerlijke pannenkoeken. Loop binnen voor een fresh yoghurt bowl, (vegan) American pancakes, versgeperste juices en biologische thee of koffie.

moak pancakes Amsterdam de Pijp

Moak Pancakes Amsterdam de Pijp

Heerlijke pannenkoeken van Moak Pancakes Amsterdam

Het geheim van Moak Amsterdam Pancakes is dat wij onze pannenkoeken maken van suikervrij meergranenmeel met daarbovenop een rijkdom aan ingrediënten. Oei, wat lekker! Zo hebben we de ‘Blue Magic’. Een pannenkoek vol smaakmakende bessen en meer. En proef ook onze veganistische pannenkoeken, zoals de ‘Vegalicious’ met gegrilde paprika, avocado, hummus, en een verse mix van chili. Pittig! Voor levensgenieters hebben wij speciale pannenkoeken: ‘The Rich and Famous’ en ‘Ima Boss’. Geniet van de beste Medjoul dadels, pistache nootjes, granola, bramen, Griekse yoghurt en klassieke maple syrup op jouw pancake. Wij zijn niet voor niets het beste pannenkoekenhuis van Amsterdam de Pijp.

Heel gezond! Moak Amsterdam yoghurt bowls

Zet deze maar op je bucketlist: onze veganistische ‘King Kunta’, de koning van de fresh yoghurt bowls. Bij Moak Pancakes Amsterdam in de Pijp proef je de perfecte combinatie van plantaardige yoghurt, vegan granola en vers seizoensfruit, afgetopt met de beste Canadese maple syrup. Echt proberen hoor!

Vegan menu van Moak Pancakes Amsterdam

Probeer onze 100% veganistische pannenkoeken bij Moak Pancakes Amsterdam de Pijp. Bijvoorbeeld de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. En ‘The Good Life’ zegt precies waar het op staat. Deze pannenkoek is goed voor je met plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. En dan hebben we nog de ‘Veganiscious’ pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus.

Moak pannenkoeken De Pijp

Gezonde slowjuices en biologische thee

Bij Moak Pancakes Amsterdam in de Pijp houden wij van verse sappen. Ons super vers geperst sap geeft je een echt gezonde ’kick’. Wij persen voor jou een groot assortiment slowjuices waarin alle vitamines heel goed bewaard blijven. Of drink gewoon een lekkere kop overheerlijke biologische thee. Lekker energie opladen doe je bij Moak Pancakes Amsterdam in de Pijp met een flinke dosis gezondheid en de beste retro hiphop.

Pannenkoeken eten bij Moak Pancakes Amsterdam

Bij pannenkoekenhuis Moak Pancakes Amsterdam in de Pijp geniet je van pannenkoeken onder de klanken van retro hiphop! Reserveren hoeft bij ons niet. Loop binnen en wij maken voor jou de allerbeste Amerikaanse pannenkoeken in Amsterdam! Wij zijn elke dag geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur. In het weekend tot 17:00 uur. Volg ons op @moakpancakes. Retro hiphop en de beste pannenkoeken van de stad vind je bij Moak Pancakes Amsterdam de Pijp!