Moak en Daily Paper lanceren jaarlijkse T-shirt collab

Ontstaan uit een oude vriendschap

Moak is in 2016 van de grond gekomen dankzij de hulp van een paar vrienden. Veel vrienden, eigenlijk. En sinds die tijd maken we lange dagen om ze wat liefde terug te geven. Geïnspireerd door het Afrikaanse erfgoed van de oprichters, samen met de passie voor hedendaagse mode, staat Daily Paper bekend om zijn geweldige kleding en accessoires. Het Amsterdamse modemerk is opgericht in 2012 en werkt al sinds 2016 met ons samen. Uit oude vriendschappen ontstaan mooie dingen. Dat is onze filosofie. Daarom lanceren we vanaf dit jaar een jaarlijkse T-shirt samenwerking. Het unieke T-shirt is verkrijgbaar in de restaurants en ook online.

Trendsetters met smaak

Daily Paper is opgericht door drie goede vrienden, Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini. In het begin zette het trio een blog op waar ze af en toe T-shirts met hun logo verkochten. Het bedrijf groeide vervolgens uit tot een belangrijke trendsetter. Niet alleen een oude vriendschap, maar ook een belangrijke voor Moak Pancakes. Zo is Daily Paper verantwoordelijk voor de The Infamous pancake met banaan, huisgemaakte chocolade saus, gesmolten pindakaas, aardbei, bramen en kaneel. Good taste indeed!

T-Shirt collab

Vanaf komend jaar komt er jaarlijks een T-shirt uit de samenwerking tussen Daily Paper en Moak Pancakes. Het T-shirt is verkrijgbaar in restaurants en online in zowel de kleur wit als zwart. Onze sfeer is mellow urban met de nadruk op hiphop van gisteren. De print met tekst van KRS-One is daar een voorbeeld van. Voor € 49,95 ben je al een gelukkige eigenaar. Waar wacht je op? Steun je locals en loop rond met een van de coolste T-shirts van Amsterdam!

Eet je pannenkoek in stijl

Bij Moak Pancakes zetten we de lekkerste American pancakes bij je op tafel terwijl jij geniet van de mellow urban vibe. We serveren pannenkoeken zonder toegevoegd suiker of zout. Hierdoor kun jij genieten zonder schuldgevoel. Bovendien worden de pannenkoeken belegd met heerlijke extra’s zoals vers fruit. Of bestel een smoothie! Dat is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Met een T-shirt dat is gemaakt in samenwerking met de geniale geesten van Daily Paper, zie je er ook nog eens super goed uit als je die pannenkoek of smoothie naar binnen werkt.

Kom die overheerlijke zoetigheid vandaag nog afhalen! Je kunt bestellen via 06-19340787 of 06-57580081. Tussen 8:30 en 14:00 kun je je bestelling af komen halen in Moak de Pijp.

moakxdailypaper moakxdailypaper