Ons verhaal

We, Sten en Sammy, zijn in 2016 begonnen met de hulp van een paar vrienden. Veel vrienden, eigenlijk. En sinds die tijd maken we lange dagen om ze wat liefde terug te geven. Onze filosofie is best simpel. We zijn verliefd op geweldig eten. De sappigste sapjes. Onze vibe is mellow urban. Met in de hoofdrol vooral de hip-hop van gisteren en back-in-the-day. En dat alles bieden we met onze toegewijde stilo van gulle gastvrijheid. Fo real! Btw: Moak associeert voor ons met Mokum. Amsterdam dus.

Onze veggies en fruitjes zijn, ehm, fruitig. We gebruiken 100% biologisch tarwemeel. Wat betekent dat onze pannenkoeken meer van hun voedingsstoffen, vezels en vitamines houden. Wat ze erg gezond maakt. En lekker. En omdat we geen suiker en zout toevoegen – en maar een likje boter – kun je ze eten zonder je ooit zorgen te maken om dat heerlijke buikje van je.

AND IF YOU DON’T KNOW,NOW YOU KNOW.

Sten & Sammy

Reviews

 • Best Pancakes ever!!!
  Ongedwongen sfeer, goede muziek, de lekkerste pancakes en een uitgebreide menukaart. Een keuze is iedere keer weer moeilijk om te maken. Mijn ‘favorites’ pancakes zijn de G.O.O.D -morning of the Pink Lady. Maar eigenlijk is alles wat ze hebben goed! Love the place!

  -Yasmin0811-

      

 • Ga naar MOAK!

  Absoluut de lekkerste Pancakes, dopeste Hiphop, liefste bediening, sweetest syrup, mooiste planten + de rest van het interieur is ook awesome !! When you’re in town: GO !! Peace. P.s. The mancake is ook zeer geschikt voor ladies 😉

  -yoninaroxanna-

      

 • Super vriendelijk personeel en lekkerste pancakes!!

  Nieuwste favoriete spot voor heerlijke pancakes midden in de stad. Zowel zoet als hartig, they are all delicious! Heerlijke verse sapjes en gembershots, MOAK is always a good idea!!

  -Sunshine738703-

      