Van Amsterdam tot Canada: onze biologische ingrediënten

Van ons eigen Amsterdam tot aan Canada

Goed eten is weten wat je eet. Dat vinden wij bij Moak Pancakes tenminste. Wisten jullie al dat wij allerlei biologische ingrediënten gebruiken afkomstig van familiebedrijven? Van ons eigen Amsterdam tot aan Canada: wij brengen het naar Moak Pancakes zodat jullie ervan kunnen genieten. En biologisch betekent ook gezond! Zo behouden onze pannenkoeken meer van hun voedingsstoffen, vezels en vitamines. Gezond, én lekker. Dat is nog een extra reden om jezelf even lekker te trakteren op pannenkoeken.

Meel van familiebedrijf uit Made

Een essentieel onderdeel van pannenkoeken is natuurlijk meel. In alle traditionele pannenkoeken recepten worden pannenkoeken gemaakt met dit ingrediënt. En laten er nu ongeveer 1001 soorten meel verkrijgbaar zijn. In onze zoektocht naar meel voor onze pannenkoeken kwamen we uit bij een familiebedrijf in Made. Inmiddels zijn zij onze vaste leverancier.

Maple Syrup van familiebedrijf uit Canada

Wij zijn helemaal gek van maple syrup. Dit serveren we dan ook maar al te graag bij onze pannenkoeken. In onze zoektocht naar de perfecte maple syrup kwamen we uiteraard terecht bij een familiebedrijf in: Canada. Tijdens een trip door Canada proefden we deze heerlijke maple syrup en wisten we dat we deze moesten hebben. Sindsdien importeren we het, zodat jullie ervan kunnen genieten!

Groente en fruit van de Ten Katemarkt in Amsterdam

Je kunt natuurlijk geen Moak heten zonder ingrediënten uit Mokum te gebruiken. Amsterdam dus. Daarom kopen wij heerlijk verse groente en fruit op de Ten Katemarkt in Amsterdam. Deze markt is een echte buurtmarkt in Amsterdam en is al in 1912 ontstaan. Ook eens zelf deze markt bezoeken? De markt staat er elke maandag tot en met zaterdag en je vindt het in de Kinderbuurt in Amsterdam-West.

Waar proef ik al deze deliciousness?

Het is je vast niet ontgaan dat we op dit moment gedwongen dicht zijn. Maar dat betekent niet dat je jezelf niet kan trakteren op al dit lekkers! Zo hebben we de Breakfast Box To Share at Home in het leven geroepen, waarmee jullie genieten van maar liefst acht pannenkoekjes. Kijk op onze homepage voor meer informatie. Om de Moak beleving thuis helemaal compleet te maken hebben wij speciaal voor jullie een Spotify playlist aangemaakt: “Moak Pancakes”. Volg ons meteen ook even op Facebook en Instagram. Hopelijk zien we elkaar snel weer in het echt!

moak-pancakes