Vegan restaurant Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam: voor lekker veganistisch eten

Wil je lekker veganistisch eten in Amsterdam? Dan is Moak Pancakes Amsterdam het restaurant voor jou voor ontbijt, brunch en lunch. Geniet van onze perfecte vegan Amerikaanse pannenkoeken, slowjuices en biologische thee en koffie. Goed vegan eten en goede muziek gaan bij ons hand in hand. Onze voorliefde voor lekker vegan eten en goede hiphop uit zich in unieke en heerlijk voedzame gerechten. Je kunt in ons restaurant in Amsterdam heerlijk smullen van ons zeer gevarieerd aanbod Amerikaanse pannenkoeken. Kom ook naar Moak Pancakes Amsterdam, het restaurant in Amsterdam waar je geniet van heerlijke vegan gerechten. Reserveren is bij ons niet nodig.

moak pancakes Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam vegan

Vegan restaurant met Amerikaanse pannenkoeken

Geniet bij Moak Pancakes Amsterdam van de beste 100% veganistische pannenkoeken. Een voorbeeld: de ‘Blueberry Yum Yum’ met biologische blauwe bessen in het pannenkoekenbeslag of op je pannenkoek. Of ‘The Good Life’; een pancake die niets te wensen overlaat. Hij zit boordevol plantaardige yoghurt, vegan granola, kaneel en verse aardbeien. En dan hebben we nog de ‘Veganiscious’ pancake met gegrilde paprika, avocado en hummus. Zoek je de ideale combiatie van iets zoeters ėn veganistisch? Dan is ‘The Ice Cube’ precies wat je zoekt! Dit is een pannenkoek met een heerlijk bolletje saffraan pistache ijs. En voor de ‘finishing touch kun je bij Moak Pancakes Amsterdam genieten van een onbeperkte hoeveelheid maple syrup bij al je pannenkoeken: natuurlijk ook vegan!

Biologische thee & gezonde slow juices

Houd je, net als wij, ook van lekkere sapjes. En wel van super vers sap om precies te zijn, voor een echt gezonde ’boost’? Wij serveren vele soorten slowjuices. In slowjuice blijven alle vitamines heel goed bewaard. Maar gewoon een kop overheerlijke biologische thee drinken kan natuurlijk ook. Moak Pancakes Amsterdam is een vegan restaurant waar je gewoon lekker kunt eten.

Vegan eten bij Moak Pancakes Amsterdam

Moak Pancakes Amsterdam is het restaurant in Amsterdam waar je terecht kunt voor heerlijke Amerikaanse pannenkoeken en retro hiphop. Reserveren hoeft bij ons niet! Je loopt bij ons binnen als je zin hebt en wij maken voor jou de lekkerste vegan pannenkoeken in Amsterdam! Je bent welkom vanaf 08:00 uur. Volg ons ook op @moakpancakes voor de mooiste kiekjes van American Pancakes. Voor retro hiphop veganistisch eten ga je naar het beste vegan restaurant in Amsterdam: Moak Pancakes Amsterdam!

Moak pannenkoeken Amsterdam vegan