Vegetarische pannenkoeken

Vegetarische pannenkoeken van Moak

Bij Moak Pancakes kun je terecht voor de allerlekkerste vegetarische pannenkoeken. Deze serveren wij elke dag weer met veel liefde. Denk jij er ook over om de switch te maken naar vegetarisch eten? Dan profiteer je van een flink aantal voordelen! Wij hebben de drie grootste voordelen voor je op een rij gezet.

3 grootste voordelen van vegetarisch eten

Om van de voordelen van vegetarisch eten te profiteren, hoef je niet meteen een switch te maken naar een volledig vegetarisch dieet. Slechts 2 keer per week vleesvrij eten maakt al veel verschil. De drie grootste voordelen van vegetarisch eten zijn:

  • Plantaardige voeding bevat bijna geen cholesterol en zeer weinig verzadigde vetten. Door meer plantaardig voedsel te eten wordt de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, kanker en andere aandoeningen verkleind.
  • De veeteelt staat zeker niet bekend als een diervriendelijke industrie. Vaak leven de dieren die de geslacht worden in slechte omstandigheden. Door vegetarisch te eten ondersteun je dit dierenleed niet.
  • Door de overstap te maken naar vegetarisch draag je bij aan een goed milieu. Voor vegetarisch eten is er immers minder gebruik van water nodig, minder ontbossing en het zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen dan de productie van vlees.

Onze vegetarische pannenkoeken

Betekent de switch naar vegetarisch eten nu dat je niet meer van eten kunt genieten? Niet als het aan ons ligt! Wij maken namelijk de lekkerste vegetarische pannenkoeken voor je klaar. Deze zijn 100% suikervrij, gemaakt met volkoren tarwebloem meel en biologische karnemelk. Hieraan voegen wij ook geen zout toe, en we gebruiken altijd verse groenten en fruit. Vegetarische pannenkoeken van Moak Pancakes zijn dus niet alleen super lekker, maar ook nog eens hartstikke gezond! Wil jij volledig stoppen met het consumeren van dierlijke producten? Naast vegetarische pannenkoeken hebben we ook heerlijke veganistische opties! Hieraan voegen we amandelmelk toe in plaats van gewone melk. Met het gebruik van handgeplukte saffraan voor het beslag maken we deze veganistische pannenkoek tot een hele speciale lekkernij.

Proef het zelf!

Kom jij bij ons in Amsterdam langs om onze vegetarische pannenkoeken uit te proberen? Kies dan eens voor de heerlijke Heavy Mama met banaan, walnoten, King Medjoul dadels, geraspte kokos en honing. Of wat dacht je van de G.O.O.D. Morning, vegetarische pannenkoeken met Griekse yoghurt, granola, kaneel, aardbeien en honing. Neem eens een kijkje op onze menukaart, kom langs in het restaurant en proef zelf onze heerlijke vegetarische pannenkoeken!