Werken bij Moak Pancakes

Hoe ik mijn voltijd studie combineer met werken bij Moak Pancakes

Naast een voltijd studie parttime in de horeca werken? Moak Pancakes maakt het mogelijk. Lees hier meer over hoe ik mijn voltijd studie combineer met in de service werken bij deze hip-hop doordrenkte American pancakes spot in Amsterdam.

Werkplek

Moak Pancakes staat bekend om zijn unieke concept dat de lekkerste American pancakes en hip-hop van gisteren en back-in-the-day combineert. Deze combinatie zorgt voor een ongedwongen laid-back sfeer in alle drie de vestigingen in Amsterdam, deze sfeer sprak mij gelijk aan. Iets langer dan een jaar geleden werd ik als medewerker in de bediening aangenomen en probeer ik onze bezoekers zo’n 1 á 2 dagen per week van de beste service te voorzien, zodat onze bezoekers zo snel mogelijk van onze verse sapjes en lekkerste pancakes kan genieten. De perfecte bijbaan naast mijn studie!

Studentenleven

Studeren en wonen in Amsterdam kan duur zijn. Naast natuurlijk de maandelijkse lasten die betaald moeten worden, wil ik ook zo veel mogelijk uit mijn studentenleven halen en gebruik ik het geld dat ik verdien met mijn bijbaan vooral om leuke dingen te doen. Uitgaan, samen eten met vrienden, shoppen, sport and so on. Daarnaast is het altijd fijn om iets achter de hand te hebben voor onvoorziene kosten.

Combinatie

Parttime in de bediening bij Moak Pancakes werken is door de flexibele werktijden- en dagen voor mij de perfecte mogelijkheid om wat bij te verdienen en om nog genoeg tijd over te houden om mij te concentreren op mijn studie. Daarnaast is het een extra mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en mijn sociale netwerk uit te breiden. Het Moak team is heel divers waar verschillende culturen en leeftijdsgroepen elkaar tegen komen. Dit maken de werkdagen altijd heel afwisselend en gezellig, dit maakt het studeren en wonen in Amsterdam een stuk leuker.

moak-pancakes